به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، غلامحسین محمودی راد، رئیس سازمان نظام پرستاری خراسان جنوبی در این مراسم با بیان اینکه پرستاران در دوران ۸ سال دفاع مقدس کارهای بزرگی را انجام دادند، افزود: در دوران دفاع مقدس مراقبت و درمان بدون حضور پرستاران امکان پذیر نبود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر سه رشته بهداشت روان، جامعه و جراحی در مقطع ارشد در این دانشگاه فعال است، گفت: کارشاسی ارشد رشته اورژانس به تصویب وزارتخانه رسیده است و در آینده در این دانشگاه راه اندازی خواهد شد.
رئیس سازمان نظام پرستاری خراسان جنوبی گفت: قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری چندین سال است که در مجلس تصویب شده اما متاسفانه هنوز اجرایی نشده است.
محمودی راد تاکید کرد: همه باید برای برطرف کردن نیازهای بیماران به نحو مطلوب تلاش کنیم.
محمود گنجی فرد معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در این مراسم با اشاره به اینکه در حال حاضر ۷ بیمارستان دانشگاهی و دو بیمارستان غیر دانشگاهی در خراسان جنوبی فعال است، گفت: همچنین تعداد سه بیمارستان دیگر در استان وجود دارد که خدمات سرپایی و زایمان و درمانگاه آنها فعال است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۶۲۰ پرستار و نیروی بالینی در سطح مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستانهای استان مشغول به فعالیت هستند، گفت: از این تعداد ۱۱۰۰ نفر در بیمارستانها و مابقی در درمانگاهها و مراکز بهداشتی مشغول به خدمت هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه بیش از ۷۲ درصد پرستاران خراسان جنوبی رسمی و یا قراردادی هستند، گفت: همچنین ۲۰درصد شرکتی و ۸ درصد نیروهای طرحی هستند.
گنجی فرد با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰درصد نیروهای پرستار استان خانم و ۲۰ درصد آقا هستند، گفت: نیاز به نیروی پرستار مرد در برخی از بخشها احساس میشود.
در پایان این مراسم تعداد ۸۰ نفر از پرستاران نمونه استان تجلیل شدند.